Handelsbetingelser

Følgende vilkår og retningslinjer vedrører kun varer købt på finedetail.dk Hvis du har spørgsmål om disse vilkår nedenfor, så tøv ikke med at kontakte os.

1. Aftale

1.1 Disse vilkår og betingelser ("Vilkår", "Vilkår og betingelser") regulerer dit forhold til finedetail.dk hjemmeside ("Tjenesten"), der drives af Fine detail ("os", "vi" eller "vores"). Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bruger tjenesten.

1.2 Din adgang til og brug af Tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse Vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der tilgår eller bruger tjenesten.

1.3 Ved at tilgå eller bruge tjenesten accepterer du at være bundet af disse vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af vilkårene, kan du ikke få adgang til tjenesten.

2. Køb

2.1 Hvis du ønsker at købe et produkt eller en tjeneste, der er gjort tilgængelig via tjenesten ("Køb"), kan du blive bedt om at give visse oplysninger, der er relevante for dit køb, herunder, uden begrænsning, dit kreditkortnummer og udløbsdatoen for dit kreditkort , din faktureringsadresse og dine forsendelsesoplysninger.

2.2 Du repræsenterer og garanterer, at: 1) du har den juridiske ret til at bruge ethvert kreditkort eller andre betalingsmetoder i forbindelse med ethvert køb; og at 2) de oplysninger, du giver os, er sande, korrekte og fuldstændige. Ved at indsende sådanne oplysninger giver du os ret til at give oplysningerne til tredjeparter med det formål at lette gennemførelsen af ​​køb.

2.3 Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere din ordre til enhver tid af visse årsager, herunder men ikke begrænset til: tilgængelighed af produkter eller tjenester, fejl i beskrivelsen eller prisen på produktet eller tjenesten, fejl i din ordre eller andre årsager.

2.4 Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere din ordre, hvis der er mistanke om svindel eller en uautoriseret eller ulovlig transaktion.


3. Betaling, levering og Retur

3.1 Når du accepterer vilkårene, accepterer du samtidig vilkårene vedr Betaling, levering og retur.


4. Tilgængelighed, fejl og unøjagtigheder

4.1 Vi opdaterer løbende vores tilbud af produkter på finedetail.dk De produkter der er tilgængelige på vores hjemmeside, kan være forkert prissat, beskrevet unøjagtigt eller utilgængelige, og vi kan opleve forsinkelser i opdatering af oplysninger og i vores annoncering på andre websteder.
4.2 Vi kan ikke og garanterer ikke for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af nogen information, herunder priser, produktbilleder, specifikationer, tilgængelighed og tjenester. Vi forbeholder os retten til at ændre eller opdatere oplysninger og til at rette fejl, unøjagtigheder eller udeladelser til enhver tid uden forudgående varsel.
4.3 Faktiske farve(r) på produkter kan variere. Dette skyldes det faktum, at hver computerskærm, bærbar computer, tablet, telefonskærm og menneskelig øje har forskellige muligheder for at vise farver. Vi gør vores bedste for at redigere vores billeder for at vise alle vores produkter så tæt på livet som muligt, men bemærk venligst, at den faktiske farve kan variere lidt fra den måde, den vises på din skærm.


5. Konkurrencer og Kampagner

5.1 Eventuelle konkurrencer eller andre kampagner (samlet kaldet "Kampagner"), der gøres tilgængelige via hjemmesiden, kan være underlagt regler, der er adskilt fra disse Vilkår. Hvis du deltager i kampagner, bedes du gennemgå de gældende regler samt vores privatlivspolitik. Hvis reglerne for en Kampagne er i konflikt med disse Vilkår, vil Kampagnereglerne være gældende.


6. Ejendomsret

6.1 Tjenesten og dens originale indhold, funktioner og funktionalitet er og forbliver Fine Detail aps eksklusive ejendom. Tjenesten er beskyttet af ophavsret, varemærke- og anden lovgivning i både Danmark og udlandet. Vores varemærker og varebeklædning må ikke bruges i forbindelse med noget produkt eller service uden forudgående skriftligt samtykke fra Fine detail Aps


7. Links til andre websteder

7.1 Vores tjeneste kan indeholde links til tredjepartswebsteder eller -tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af Fine detail.
7.2 Fine Detail har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for, indholdet, privatlivspolitikkerne eller praksis på nogen tredjeparts websteder eller tjenester. Du anerkender og accepterer endvidere, at Fine Detail ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, direkte eller indirekte, for nogen skade eller tab forårsaget eller påstået at være forårsaget af eller i forbindelse med brug af eller tillid til sådant indhold, varer eller tjenester, der er tilgængelige på eller gennem sådanne websteder eller tjenester.
7.3 Vi anbefaler dig på det kraftigste at læse vilkårene og betingelserne og privatlivspolitikkerne for eventuelle tredjepartswebsteder eller -tjenester, som du besøger.

8. Ansvar

8.1 Fine detail, eller dets direktører, medarbejdere, partnere, agenter, leverandører eller tilknyttede virksomheder, skal under ingen omstændigheder være ansvarlige for indirekte, tilfældige, særlige, følgeskader eller strafskader, herunder uden begrænsning tab af fortjeneste, data, brug, goodwill , eller andre immaterielle tab, som følge af (i) din adgang til eller brug af eller manglende evne til at få adgang til eller bruge Tjenesten; (ii) enhver tredjeparts adfærd eller indhold på Tjenesten; (iii) ethvert indhold opnået fra Tjenesten; og (iv) uautoriseret adgang, brug eller ændring af dine transmissioner eller indhold, uanset om det er baseret på garanti, kontrakt, tort (herunder uagtsomhed) eller enhver anden juridisk teori, uanset om vi er blevet informeret om muligheden for en sådan skade, og endda hvis en afhjælpning anført heri viser sig at have svigtet sit væsentlige formål.


9. Ansvarsfraskrivelse

9.1 Din brug af Tjenesten er på egen risiko. Tjenesten leveres på "SOM DEN ER" og "SOM TILGÆNGELIG". Tjenesten leveres uden garantier af nogen art, hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået, herunder, men ikke begrænset til, underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, ikke-krænkelse eller ydeevne.
9.2 Fine Detail Aps,  dets datterselskaber, tilknyttede selskaber og dets licensgivere garanterer ikke, at 1) Tjenesten vil fungere uafbrudt, sikkert eller tilgængelig på et bestemt tidspunkt eller sted; 2) eventuelle fejl eller mangler vil blive rettet; 3) Tjenesten er fri for vira eller andre skadelige komponenter; eller 4) resultaterne af brugen af tjenesten vil opfylde dine krav.

10. Gældende lov

10.1 Disse vilkår skal styres og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark, uden hensyntagen til dets lovkonflikter.
10.2 Vores manglende håndhævelse af nogen rettighed eller bestemmelse i disse vilkår vil ikke blive betragtet som et afkald på disse rettigheder. Hvis en bestemmelse i disse vilkår anses for at være ugyldig eller ikke kan håndhæves af en domstol, vil de resterende bestemmelser i disse vilkår forblive i kraft. Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os vedrørende vores tjeneste og erstatter og erstatter alle tidligere aftaler, vi måtte have mellem os vedrørende tjenesten.


11. Ændringer

11.1 Vi forbeholder os retten til efter eget skøn til enhver tid at ændre eller erstatte disse vilkår. Hvis en revision er væsentlig, vil vi forsøge at give mindst 30 dages varsel, før eventuelle nye vilkår træder i kraft. Hvad der udgør en væsentlig ændring afgøres efter vores eget skøn.
11.2 Ved at fortsætte med at få adgang til eller bruge vores Tjeneste, efter at disse revisioner træder i kraft, accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, bedes du stoppe med at bruge tjenesten.

12. Firma information

Fine Detail
Roarsvej 36.3
DK- 2000 Frederiksberg
CVR nr.: 43559583

info@finedetail.dk
+45 27120228