Om Fine Detail

Bag Fine Detail står jeg, Luise Tanhøj Østergaard, og jeg er vild med vintageknapper.

 Siden jeg for en del år siden uddannede mig inden for beklædningsdesign, har jeg samlet på historiske glasknapper. Nu vil jeg dele min passion med jer, der også værdsætter smukt og langsomt håndarbejde.

Fremstilling af glasknapper er et helt særligt og sirligt håndværk, som er gået i arv i generationer. Jeg har fået en enestående mulighed for at designe og sælge disse knapper, der er formet og malet i hånden efter en gamle europæiske traditioner. I en tid hvor alting går stærkt, ønsker jeg at appellere til fordybelse og sanselighed og glæden ved selv at skabe noget med hænderne, der holder længe.

 En lille knap har stor effekt. Jeg mener, at den hjemmestrikkede cardigan, den hæklede vest eller den jakke, man har broderet på i måneder, fortjener den ekstra sidste detalje. En rosa knap i glas med en mariehøne, der folder vingerne ud. En blomsterknap med similisten på skulderen af en uldsweater eller en guldknap, der fanger sollyset i et glimt.

 Jeg har knapper til alle typer og stilarter. Små kuraterede skønheder med stor kraft. Klik endelig ind forbi min webbutik, og sig til hvis I har ønsker til sortimentet, så finder vi i fællesskab frem til, hvilke knapper fra svundne tider der er den fine detalje på dit håndarbejde.